Imkerij Poppendamme

Openingstijden

Juli en Augustus
Ma t/m Zat: 10.00 - 17.00. Zondag van 13.00 tot 17.00.

April t/m Oktober
Di t/m Zat: 10.00 - 17:00. Zondag van 13.00 tot 17.00

November t/m Maart
Zaterdag van 10.00 t/m 17.00

Ook open

 • Goede vrijdag
 • Eerste en tweede paasdag
 • Hemelvaartsdag
 • Eerste en tweede pinksterdag
 • Koningsdag
 • Toegang is gratis!

  Onze imkerijwinkel en ons terras

  Het terras van Imkerij Poppendamme is al sinds jaar en dag een populaire pleisterplaats voor fietsers en wandelaars. Midden in onze drachtplantentuin schenken we koffie, thee en diverse andere versnaperingen. Voor wie de drukte aan de Zeeuwse kusten soms een beetje teveel wordt is dit een uitgelezen gelegenheid even helemaal tot rust te komen.

  Mocht u ons met een grotere groep willen bezoeken dan kan dat uiteraard altijd. Stuurt u ons een emailtje om te informeren naar de mogelijkheden.

  Wie op zoek is naar bijzondere bijenprodukten of een leuk en uniek kadootje komt in de imkerijwinkel goed aan zijn trekken. Wij verkopen er uiteraard onze honing, maar daarnaast ook vanalles dat met bijen te maken heeft. Zo hebben we (handgemaakte) bijenwaskaarsen, allerlei honingsnoep, propolis en gelee royale produkten, diverse soorten honingwijn (die u uiteraard ook proeven kunt) en leuke kleinigheidjes voor de kinderen om of een vriend of familielid eens mee te verrassen.

  We zijn nog steeds bezig aan onze webwinkel die u later dit jaar op deze website zult terugvinden. Tot die tijd kunt u voor uw bestellingen bellen of emailen. Of u komt gewoon even langs natuurlijk.