Imkerij Poppendamme

Onze imkerijwinkel en ons terras

Het terras van Imkerij Poppendamme is al sinds jaar en dag een populaire pleisterplaats voor fietsers en wandelaars. Midden in onze drachtplantentuin schenken we koffie, thee en diverse andere versnaperingen. Voor wie de drukte aan de Zeeuwse kusten soms een beetje teveel wordt is dit een uitgelezen gelegenheid om even helemaal tot rust te komen.

Mocht u ons met een grotere groep willen bezoeken dan kan dat uiteraard altijd. Stuurt u ons een emailtje om te informeren naar de mogelijkheden.

Wie op zoek is naar bijzondere bijenprodukten of een leuk en uniek kadootje komt in de imkerijwinkel goed aan zijn trekken. Wij verkopen er uiteraard onze honing, maar daarnaast ook vanalles dat met bijen te maken heeft. Zo hebben we (handgemaakte) bijenwaskaarsen, allerlei honingsnoep, propolis en gelee royale produkten, diverse soorten honingwijn (die u uiteraard ook proeven kunt) en leuke kleinigheidjes voor de kinderen om of een vriend of familielid eens mee te verrassen.

We vinden het altijd erg leuk als u langskomt en we hebben daarom ook geen webshop. Als u iets wilt bestellen dan mag u ons altijd bellen of een email sturen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling per post wordt bezorgd. Of u komt gewoon even langs natuurlijk.